IMAŠ LI SVOJU ČLANSKU KARTICU?

Ako još nisi dobio svoju člansku iskaznicu, javi se svom sindikalnom povjereniku. 

U međuvremenu, provjeri koje ti pogodnosti donosi tvoja članska sikaznica. 

Ako nisi primio iskaznicu, ne znači da nisi član sindikata!


25% POPUSTA NA VIŠE OD 80% ASORTIMANA TRGOVINE TOKIĆ

 

Svaki član koji želi koristiti pogodnost treba popuniti pristupnicu prema uputama ispod.

Za ostvarivanje pogodnosti potrebno je upisati pristupni kôd TM339S na linku: https://kartica.tokic.hr/. te na pristupnoj formi u prvo polje obavezno upisati članski broj USPVRH, popuniti i potvrditi pristupnu formu.

Tokić kartica na koju je povezan pripadajući popust dolazi u roku 15-20 dana na kućnu adresu navedenu na pristupnici na trošak Tokić d.o.o.

Ukoliko netko od članova već posjeduje Tokić karticu, može poslati broj kartice i članski broj iskaznice na potpisane.pristupnice@tokic.hr i povezat će mu se popust.

TOKIĆ d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i teretnih vozila. Tokić u ponudi također ima dijelove i opremu za skutere i motocikle. Zajedno s franšiznim partnerima Tokić je najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj. Kroz više od 100 poslovnica diljem Hrvatske, Tokić nudi više od 400.000 različitih dijelova karoserije, motora, spojke i mjenjača, upravljanja i ovjesa, sustava kočenja, ispušnih sustava, autoelektrike i elektronike, maziva i specijalnih tekućina, akumulatora, guma, autokozmetike, alata te dodatne i obvezne opreme.


POGODNOSTI KOD UGOVARANJA OSIGURANJA

 

Adriatic osiguranje nudi našim članovima pogodnosti kod ugovaranja 

-osiguranja od automobilske odgovornosti

-kasko osiguranja motornih vozila

-osiguranja imovine

-ostalih usluga

 U Adriatic osiguranju čekaju te niže cijene i plaćanje za rate. Za detaljnu ponudu, obrati se agentima u najbližoj poslovnici Adriatic osiguranja.